COMING SOON : FINDING MIINA – SUPER JUNIOR BONAMANA ALBUM EVENT LAUNCH

BROUGHT TO YOU BY UNIVERSAL RECORDS & SUPER JUNIOR UNITED PHILIPPINES

WATCH OUT FOR FURTHER ANNOUNCEMENTS

PLEASE FEEL FREE TO REPOST. THANKS!

CREDITS: UNIVERSAL RECORDS PHILIPPINES FACEBOOK ACCOUNT
SHARED BY: eternallover21@SJ-WORLD.NET
PLEASE TAKE OUT WITH FULL CREDITS

ini kayaknya acaranya buat di Philippines deh, pas launching album sekalian nyari gadis yang cantik buat ngedampingin Super Junior…(ini cuma asumsi gw lohhhh…belom ada kabar selanjutnya). Tapi pasti beruntung setengah mati tuh kalo bisa ke pilih jadi gadis “Super Junior”..dan gw pasti cuma bisa iriii…=) just wait for the next information (kalo jadi juga ni acara =D)

About ♬surethingdo』

this is me and my future husband will show you the best for this blog..ENJOY ^^

5 responses »

  1. epin_wookie says:

    adduuuuhhh….
    licik tuh org” philippines… >.<

  2. ah_won says:

    beruntung sc beruntung bsa ngdampingi suju, tp pulang.x ga yakin bsa slamet mpe rumah. ,. huft. .

  3. bum.bum says:

    Hyaa… Mupeng..😦

  4. azrachitra says:

    Yes I am?
    Haha

    Aishhh..
    Bikin sirik..
    Pengeeen

  5. mau mau mau mau!!
    air liur ngeces ngeces…
    indonesia bikin jg donk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s