Super Junior member Eunhyuk memposting fotonya ketika sedang liburan di Italy.

Eunhyuk mengupload fotonya di Twitter dan menulis, “Di Venice, Itali, kami akan pergi ke Roma juga.” Di foto tersebut, Eunhyuk terlihat sangat ceria.

Eunhyuk bersama dengan anggota lainnya, Leeteuk, Donghae, Ryeowook dan Kyuhyun pergi ke Italy untuk liburan, dan DJ dari SBS <Kim Heechul’s Young Street>, member Kim Heechul juga sedang menikmati liburannya sendirian.

Source: newsen.com

Korean to chinese translation: Ms.木 @ onlyhyukhae.com
Chinese to english translation:~♡ 혁-fied @ SJ-WORLD.NET

TAKE OUT WITH FULL AND NO ADDITIONAL CREDITS.

upload lagi donk donk donk donk Nyuk…huks huks..merindu…<< dangdut abis, abaikan ;_;

About ♬surethingdo』

this is me and my future husband will show you the best for this blog..ENJOY ^^

3 responses »

  1. cipacipa says:

    ya ampun ampe lompat2 gitu. kyaaaa lucunyaaaa😄
    ga ada yang ngejar2 mereka ya disana. kalo jalan2 ke indo gimana ya? hohoho

  2. evilmitty says:

    wah, kyu oppa pasti kangen banget sama aku (kata kyu oppa : emangnya gue kenal elu?).. jangan lupa untuk pulang aja ya, oppa2 disana!!!

  3. enhe(zinlay) says:

    I am sorry because I am not Korean and cannot write Korean language…I like eunhyuk because he is look like a baby and he sings a song very well..Try!eunhyuk ..In my country..there are many peole like you..so.try~eunhyuk …finally,I want to tell you..”love you “….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s